All Stars Amino 2500 Aminosav

All Stars Amino 2500 Aminosav

Az All Stars Amino 2500 aminosav egy bioaktív tejsavó fehérjéből összeállított aminosav komplex, mely BCAA tartalommal rendelkezik Ez az All Stars aminosav lassú felszívódású, ezáltal ideális egész napi, valamint esti fogyasztásra.

Amino 2500 mg
Összetevők: tejsavó protein koncentrátum tejsavó protein hidrolizátum, mikrokristályos cellulóz, növényi zsír,  formaleválasztó  kovasav(sziliciumdioxid).
Allergén anyagok  a 2003/89/EG irányelv szerint, illetőleg a potenciális allergének: tej és tejtermékek  (beleértve a laktóz), szója és szójatermékek
Felhasználási javaslat: Az AMINO 2500 fogyasztása különösen javasolt, amikor a szervezetnek fokozott igénye van az aminosavakra.
Naponta vegyünk be 3 tablettát minden főétkezés előtt fél órával. Edzésnapokon 4 tablettát vegyünk be, bő folyadékkal.
Az optimális eredmények érdekében naponta használjuk legalább hat héten át.
Száraz,hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hó/év)
Amino 2500
- bioactive Whey Peptides
- Whey Hydrolízate
- BCAA’s
  – L-Valine
  – L-Leucine
  – L-Isoleucine

 

Minőségi laktalbumin hidrolizátum
Minden sportoló során elfogyasztott intenzív fizikai megterhelés nagy mennyiségű energiát. Általában ez az energiaigény borítja szénhidrátot. Ön a szénhidrát tartalékok (glikogén), az izmok és a máj kimerült, a test húz aminosavak zoom energiát. Egy ezzel esetlegesen kapott izmok lebontása (katabolizmus) megakadályozása degradált aminosavakat kell cserélni. Az optimalizált kínálat jó minőségű aminosavak is javítani kilábalás megerőltető testmozgás és támogatását az izomnövekedést.
ALL STARS aminosavból áll egy speciális folyamat enzimatikus split-laktalbumin hidrolizátum. Biológiailag, gyorsan felszívódó aminosavak, rövid láncú peptidek és polipeptidek kiegyensúlyozott kompozíció tökéletes fedezni megnövekedett aminosav követelményeknek.
Az aminosavakat előnyösen fel lehet használni, ha a aminosav szintek fenyeget csökken. Így például, éjjel, amikor nincs élelmiszer általában tápláljuk, hogy elérjék a reggeli után közvetlenül emelkedik a lehető leggyorsabban a kívánt szinten, és újra a képzés.
Használja a termékek és amino 2500 amino 1000 mint az aminosavak szállítják viszonylag lassan, ami ideális éjszakai alvás. Mielőtt a képzés, akkor vigye 1,5-2 órával.

 


 

Használati utasítás:
A fogyasztása amino 2500 különösen ajánlott, ha a testnek van egy nagyobb szükség aminosavakat. Vegye napi 3 tablettát fél órával minden főétkezés előtt. Edzésnapokon, plusz 4 tablettát fél órával edzés előtt folyadékkal. A legjobb eredmény kell bevennie naponta AMINO 2500 időszakra legalább 6 hét.