All Stars Hyper Amino BCAA Aminosav

All Stars Hyper Amino BCAA Aminosav

Az új All Stars BCAA extrém gyors felszívódású savófehérje, valamint 7 fajta aminosav összeállítása, amely antikatabolikus hatást fejt ki. Nagyon könnyű oldhatóság és finom íz jellemzi.
Az All Stars BCAA aminosav különlegessége abban rejlik, hogy a 7 legfontosabb aminosav mellett gyors felszívódású tejsavó fehérjét is tartalmaz, valamint vitamin-és ásványi anyag komplexet. Ezáltal a Hyper Amino BCAA aminosav egy komplex edzés előtti, és edzés utáni fehérje- és aminosav forrás.
18600 mg aminosav adagonként.
Az All Stars aminosav italai csomómentesen, könnyen, gyorsan oldódnak, vízzel is nagyon finom íz világot képviselnek.

 

Erősen koncentrált aminosavakat tartalmazó mátrix

Az új ALL STARS kiegészítés “HYPER AMINO BCAA” lett kifejlesztve 
 és atléták az intenzív edzés testépítők. Egy adag (csak 1 kanál!) Szállítja szenzációs 18.600mg aminosavak!

Tejsavó hidrolizátum Whey Isolate 100% szabad aminosavak

Összehasonlítva a hagyományos “aminocsoport” italokat, amelyek gyakran csak tejsavó fehérje koncentrátumot vagy növényi proteinek aminosav forrás, ott van a vadonatúj HYPER AMINO BCAA formula gyorsan hasznosítható savófehérje hidrolizátum, savófehérje izolátum és 7. szabad aminosavak (szabad formájú aminosavak).

1 Mi HYPER AMINO BCAA?

Az új HYPER AMINO BCAA egy erősen koncentrált aminosavak koncentrátum, egy speciális készítmény a kiváló minőségű tejsavó fehérje hidrolizátum, savófehérje izolátum és 7. szabad aminosavak (L-leucin, L-izoleucin, L-valin, L-arginin, L-ornitin, L -lizin és L-glutamin). A kombináció rendkívül könnyen elérhető Wheyproteinen és szintetikus aminosavakat hatékonyan támogatja a fehérjeszintézist (izom növekedés), mint egyfajta anti-katabolikus izom védelem, növeli az izom szivattyúk a képzés során, és javítja a helyreállítás után a nagy intenzitású edzés.

2 Ki HYPER AMINO BCAA hasznos?

HYPER AMINO BCAA kifejezetten a keményen edző testépítők, atléták és teljesítmény-orientált sportolók egyéb sportok. A testépítés és súly képzés HYPER AMINO BCAA használják gyorsítsa fel az izomnövekedést és javítja a hálózati teljesítményt. Bodybuilder készül a verseny megakadályozásának lehetséges elvesztése izomtömeg miatt csökkent kalóriabevitel A diéta alatt az “anti-katabolikus” (izom védő) hatása HYPER AMINO BCAA. Sportolók egyéb sportok javára elsősorban a regeneráló elősegítő hatása HYPER AMINO BCAA, gyakori képzések és így lehetővé teszi az optimális teljesítményt.

Kemény edzés + optimális regenerálódás = maximális teljesítmény!

3 Milyen fehérjeforrások használt HYPER AMINO BCAA?

Ellentétben sok kereskedelmi forgalomban kapható aminosav készítmények, amelyek gyakran tartalmaznak olcsó fehérjeforrások (pl. információk fehérje hidrolizátum, anélkül, hogy leírja, hogy részletesen!), Az új HYPER AMINO BCAA biztosít az ultra-gyors használható és nagyon drága protein alapanyag “tejsavófehérje hidrolizátum”. Ez egy olyan fehérje, melyet szűréssel tisztítjuk bonyolult folyamatok, és így kap gyorsabb, mint bármely más fehérje forrás keresztül a gyomor-bél passage a véráramba. Szerezd meg a gyorsabb az izomépítő aminosavakat a vérben, annál gyorsabb a fehérjeszintézist (izom építés) engedélyezett. HYPER AMINO BCAA ezért az optimális aminosav koncentrátum villámgyors szállítás izomépítő aminosavak közvetlenül az edzés után!

HYPER AMINO BCAA tartalmaz kiváló minőségű, mikro-szűrt és gyorsan hasznosítható tejsavófehérje izolátum (WPI). WPI egy különösen magas fehérje-tartalom a természetes összetevők, az úgynevezett “Bioaktív fehérje frakciókat”: Ezek közé

• Alfa-laktalbumin
• béta-laktoglobulin
• glikomakropeptideket
• Immunglobulinok

A kiváló minőségű aminosavak kiegészítésére egyszerűen azért, mert észre, hogy az összetevők listáján az első helyen (!) Vagy egyetlen aminosav vagy a felhasznált nyersanyag “tejsavóprotein-hidrolizátum” is. Alternatív nevek ezen árucikk a következők: “tejsavóprotein-hidrolizátum” vagy “laktalbumin hidrolizátumot” vagy “hidrolizált savófehérje.” Több értelmes és hatékony nyersanyag az úgynevezett “tejsavófehérje izolátum”, ahogy Molkeineiweiß elkülöníteni vagy tejfehérje izolátum. És, persze, nem hiányozhat az egyéni szabad aminosavak!

4 HYPER AMINO BCAA tartalmaz szabad aminosavakat?

Igen, HYPER AMINO BCAA tartalmaz 7 szabad aminosavak! Ha vásárol egy aminosav készítmény akkor jár el az alábbi mottója: “Nem szabad aminosavak, aminosav kiegészítő NÉLKÜL!” Termékek az étrend-kiegészítők piacán mindig is az “aminosavak”, amely valójában csak fehérje termék. Így például Gyakran használják Aminodrinks palackozzák kizárólag savófehérje izolátum. Alapvetően egy kiváló minőségű fehérje nyersanyag, csak az “Aminodrink” abban az esetben téves, mivel a fogyasztó egy amino készítmény így várható, szabad aminosavakat. Lenne helyes itt a “tejsavó fehérje italt.” Mint egy magas minőségű aminosav HYPER AMINO BCAA kiegészítés természetesen tartalmazza a szabad aminosavak! Mellett a teljes aminosav-profilja a természetes fehérjeforrások (tejsavó hidrolizátum és tejsavó izolátum) megfogalmazása HYPER AMINO BCAA megerősítették 7 szabad aminosavak (szabad formájú aminosavak).

Amino hatása tudományosan bizonyított!
A teljesítmény-növelő hatását aminosavak felülvizsgálta, és megerősítette az elmúlt 3 évtizedben több ezer tudományos tanulmányok. Különösen az elágazó láncú aminosavak (elágazó láncú aminosavak BCAA rövid) L-leucin, L-izoleucin és L-valin bizonyítottan megőrzésére az izomszövet (anti-katabole/muskelschützende hatás) és az építési (anabolikus hatás) felelős. L-arginin és L-ornitin maximális izom védelem és optimális izomépítő. Az értágító hatása L-arginin a NO-mechanizmus (Nitric Oxide optimalizálás) is növeli az izom szivattyú gyakorlat. Az adminisztráció által az L-lizin, az L-arginin javul. L-glutamin biztosít nitrogént izomnövelés (fehérjeszintézis), és stabilizálja a víz egyensúlyát az izomsejtek. Ez növekedéséhez vezet az izomsejtek térfogata és a teljes kemény és összeütközik izmokat! Időszakokban az extrém fizikai stressz (nagy intenzitású edzés), L-glutamin hatékonyan csökkenti a veszteséget az izomtömeg, és így működik a BCAA anti-katabol/muskelschützend.

5 Hogyan és mikor kell használni a HYPER AMINO BCAA?

HYPER AMINO BCAA kész vízzel. A “mikro-Instant por” nagyon oldódik. A készítmény egy shaker csésze (pl. Shaker ALL STARS) megfelelően működik, és anélkül, hogy csomók. A kezdeti enyhe hab képződését, amely által okozott megy a rázást követően körülbelül egy percig vissza, majdnem teljesen. HYPER AMINO BCAA kell elkészíteni szénsavas ásványvíz, mert a különleges formula már tartalmaz egy enyhén szénsavas, frissítő hatású.

Aminosavak kell használni, elsősorban, ha az aminosav szintek fenyeget csökken. Így például reggel rögtön ébredés után, és rögtön edzés után, hogy újra, hogy magas aminosav szintet, amilyen gyorsan csak lehetséges. Így a szervezet nem használja az aminosavak HYPER AMINO BCAA az energia, hanem izomépítő, akkor azonnal be kell venni az edzés után együtt szénhidrátok. A legtöbb értelme ebben az időben, a kínálat használható gyors egyszerű szénhidrátok (dextróz, ultra-nagy molekulasúlyú viaszos kukoricakeményítő, stb), mert ez hozza a természetes módon eloszlását az endogén, erősen anabolikus hormon “inzulin”. A rendszer segítségével a megnövekedett inzulinszint a izomépítő aminosavak HYPER AMINO BCAA is kap gyorsabb és hatékonyabb az izomsejtek!

A bevitel edzés előtt is hasznos. Ahhoz, hogy a szervezet már közben és időben a végén a képzési töltött aminosavak megfelelő memóriát. Így csökken az értékes izomszövet (katabolikus hatás), mint a alacsony szénhidráttartalmú étrend (alacsony szénhidráttartalmú) hatékonyan meg kell akadályozni.

Ugyanez vonatkozik a vevő megfelelő lefekvés előtt. Mivel a szervezet éjszaka nem élelmiszer áll rendelkezésre, akkor megtörténhet, különösen alatt alacsony szénhidráttartalmú diéta, hogy a szénhidrát raktárak kiürülnek az izmokban és a májban. Amikor ez bekövetkezik, a szervezet kivonja aminosavak az energia. Ez a katabolikus állapot vezet lebomlása nehezen megkeresett izomtömeg! Azáltal, hogy HYPER AMINO BCAA aminosavakat a szervezet biztosított elegendő áll rendelkezésre, hogy hatékonyan alkalmazható abban az esetben, a katabolikus szakaszt, és így az energia “izom őrző” jár!

6 Kóstolja HYPER AMINO BCAA?

Aminodrinks gyakran íze “keserű” vagy “savanyú”. Ennek az az oka abban rejlik, hogy a készítményben. Vagy nem volt képes finomítani a keserű íz a természet tejsavóprotein-hidrolizátum, vagy a szabad aminosavak íz, vagy túl sok volt citromsavat adunk, hogy a terméket, ami egy nagyon savanyú ízű Aminodrinks. Az új HYPER AMINO BCAA íze rendkívül jó a Aminodrink. Az íze, mint egy finom, gyümölcsös protein shake (vízzel készült) nagyon közel. HYPER AMINO BCAA kétféle finom ízek: narancs és zöld alma.
1 Mi HYPER AMINO FUSION?

Az új HYPER AMINO FUSION erősen koncentrált aminosav koncentrátum, a különleges összetétel a kiváló minőségű tejsavó fehérje hidrolizátum,
Tejsavó fehérje izolátum és 7. szabad aminosavak (L-leucin, L-izoleucin,
L-valin, L-arginin, L-ornitin, L-lizin és L-glutamin). A kombináció rendkívül könnyen elérhető Wheyproteinen és szintetikus aminosavakat hatékonyan támogatja a fehérjeszintézist (izom növekedés), mint egyfajta anti-katabolikus izom védelem, növeli az izom szivattyúk a képzés során, és javítja a helyreállítás után a nagy intenzitású edzés.
2 Ki HYPER AMINO FUSION alkalmas?

HYPER AMINO FUSION tervezték keményen edző testépítők, atléták és teljesítmény-orientált sportolók egyéb sportok. A testépítés és súly képzés HYPER AMINO FUSION használják gyorsítsa fel az izomnövekedést és javítja a hálózati teljesítményt. Bodybuilder készül a verseny megakadályozásának lehetséges elvesztése izomtömeg miatt csökkent kalóriabevitel A diéta alatt az “anti-katabolikus” (izom védő) hatása HYPER AMINO FUSION. Sportolók egyéb sportok javára elsősorban a regeneráló elősegítő hatása HYPER AMINO FUSION, gyakori képzések és így lehetővé teszi az optimális teljesítményt.

Kemény edzés + optimális regenerálódás = maximális teljesítmény!
3 Milyen fehérjeforrások használt HYPER AMINO FUSION?

Ellentétben sok kereskedelmi forgalomban kapható aminosav készítmények, amelyek gyakran tartalmaznak olcsó fehérjeforrások (pl. információk fehérje hidrolizátum, anélkül, hogy leírja, hogy részletesen!), Az új HYPER AMINO FUSION biztosítja az ultra-gyors használható és nagyon drága protein alapanyag “tejsavófehérje hidrolizátum”. Ez egy olyan fehérje, melyet szűréssel tisztítjuk bonyolult folyamatok, és így kap gyorsabb, mint bármely más fehérje forrás keresztül a gyomor-bél passage a véráramba. Szerezd meg a gyorsabb az izomépítő aminosavakat a vérben, annál gyorsabb a fehérjeszintézist (izom építés) engedélyezett. HYPER AMINO FUSION ezért az optimális aminosav koncentrátum villámgyors szállítás izomépítő aminosavak közvetlenül az edzés után!

HYPER AMINO FUSION tartalmaz kiváló minőségű, mikro-szűrt és gyorsan hasznosítható tejsavófehérje izolátum (WPI). WPI egy különösen magas fehérje-tartalom a természetes összetevők, az úgynevezett “Bioaktív fehérje frakciókat”: Ezek közé

• Alfa-laktalbumin
• béta-laktoglobulin
• glikomakropeptideket
• Immunglobulinok

A kiváló minőségű aminosavak kiegészítésére, hogy könnyen felismerik a tényt, hogy az összetevők listáján az első helyen (!) Vagy egyetlen aminosav vagy a felhasznált nyersanyag “tejsavóprotein-hidrolizátum” is. Alternatív nevek ezen árucikk a következők: “tejsavóprotein-hidrolizátum” vagy “laktalbumin hidrolizátumot” vagy “hidrolizált savófehérje.” Több értelmes és hatékony nyersanyag az úgynevezett “tejsavófehérje izolátum”, ahogy Molkeineiweiß elkülöníteni vagy tejfehérje izolátum. És, persze, nem hiányozhat az egyéni szabad aminosavak!
4 HYPER AMINO FUSION tartalmaz szabad aminosavakat?

Igen, HYPER AMINO FUSION 7 tartalmaz szabad aminosavakat! Ha vásárol egy aminosav készítmény akkor jár el az alábbi mottója: “Nem szabad aminosavak, aminosav kiegészítő NÉLKÜL!” Termékek az étrend-kiegészítők piacán mindig is az “aminosavak”, amely valójában csak fehérje termék. Így például Gyakran használják Aminodrinks palackozzák kizárólag savófehérje izolátum. Alapvetően egy kiváló minőségű fehérje nyersanyag, csak az “Aminodrink” abban az esetben téves, mivel a fogyasztó egy amino készítmény így várható, szabad aminosavakat. Lenne helyes itt a “tejsavó fehérje italt.” Mint egy magas minőségű aminosav kiegészítés HYPER AMINO FUSION természetesen tartalmaz szabad aminosavakat! Emellett egy teljes aminosav-profilja a természetes fehérje források (tejsavó és tejsavó-hidrolizátum izolátum) megfogalmazása HYPER AMINO FÚZIÓS volt kiegészítve 7 szabad aminosavak (szabad formájú aminosavak) nőtt.
Diétás étel