All Stars Amino Stack Aminosav Összeállítás

All Stars Amino Stack Aminosav Összeállítás

Ez az összeállítás 4 heti adag. Tartalmaz antikatabolikus hatású aminosavat( All Stars Hyper Amino Fusion),edzés előtti stimulátort a maximális intenzitásért (Beta Alanin 4000), edzés utáni összeállítást (Amino Tropin), valamint éjszakai aminosav formulát (All Stars Alpha Amino).

A legfontosabb előfeltétele a hatékony izomépítő és gyors ereje nyereség egy “anabolikus”. Az emberi test nem egy állandó változás katabolikus (Muskel-/abbauenden) és anabolikus (Muskel-/aufbauenden) folyamatokat. Gól bármilyen teljesítmény alapú testépítő, erőt és fitness sportoló sportolók kell lennie, hogy minimalizálja a katabolikus folyamatokat, és optimalizálja az anabolikus. Ahhoz, hogy tudományosan bizonyított módszer, amely a célzott szállítási teljesítmény-optimalizáló aminosav.
Az ALL STARS Research Group dolgozott 23 hónapig a fejlesztési egy új aminosav kombinációja. Az eredmény a “anabolikus amino stack”, kombinációja 4-aminosav készítmények, amelyek kifejezetten hozott Edzésnapokon meghatározott időpontokban, és így az optimális anabolikus környezet.